Sponsoren
3e OW Cup Race: Wederom top 10

Tijdens de eerste race heeft Roel Hoekstra een 5e positie behaald, helaas ging hij tijdens de tweede wedstrijd onderuit. Gelukkig sloot hij deze wedstrijd wat beter af door als 8ste te eindigen. Om de afstelling beter te krijgen voor de wedstrijd van zaterdag, werd er op de rijdag getraind onder zeer goede omstandigheden.

In tegenstelling tot de vrijdag begon de wedstrijddag met een natte baan. Door gebrek aan vertrouwen op de natte baan waren de tijden niet erg goed. Toch boekte Roel vooruitgang en kwam er iets meer snelheid in. We hopen dan ook dat het vertrouwen op de natte baan beter word.

Gelukkig was de 2e kwalificatie wel op een droge baan waardoor de tijden van de eerste kwalificatie er al niet meer toe deden.
Om niet in de drukte te komen werd er besloten om als 1 van de eerste de baan op te gaan en zo te proberen een goede tijd te zetten. Ondanks dat de motor niet het gevoel gaf wat Roel vrijdag had konden we toch een 6de positie bemachtigen voor de race.

De start van de race was niet geweldig en Roel verloor dan ook een paarplekken. Deze konden in het begin van de race wel weer terug gepakt worden waarbij een leuke strijd ontstond. De strijd ging om de 5e positie.Door een klein foutje en grip problemen kwamen er nog 2 rijders voorbij. Helaas konden deze 2 rijders niet meer teruggepakt worden en was een 8positie in deze race het hoogst haalbare.

We gaan ons nu richten op de volgende race en hopelijk kunnen we het gat naar de top weer wat verder dichten.